ДПС доказа, че опитът, експертизата и знанията са при нас.Това

...
 ДПС доказа, че опитът, експертизата и знанията са при нас.Това
Коментари Харесай

Атидже Вели в Руен: ДПС доказа, че опитът, експертизата и знанията са при нас

 Open photo

 

Движение за права и свободи потвърди, че опитът, експертизата и знанията са при нас.

Това съобщи евродепутатът от ДПС/ ”Обнови Европа ” Атидже Вели на предизборна среща в Руен. Тя описа, че през вчерашния ден се е върнала в България от Страсбург, където ръководителят на Европейска комисия Урсула фон дер Лайен произнесе своята годишна тирада за положението на Европейски Съюз и дефинира ограниченията и рамките за развиване на Съюза за идната една година.

Председателят на Европейска комисия съобщи: „ Заедно ще сме по-силни от всички рецесии “ и акцентира, че първо би трябвало да подсигуряваме енергийната и продоволствена сигурност в Европа, показа Вели.

Председателят на Европейска комисия означи какъв брой са значими ограниченията за жителите и за бизнеса за справяне с рецесията и прикани всички проевропейски политически фамилии да поддържат нейния проект. Ние, „ Обнови Европа ” – групата на либералите, изрично подкрепихме проекта на Европейска комисия ”, заяви Вели.

България е в доста по-тежка рецесия от две години насам. Нека всички дружно да се оправим с тази рецесия, дано създадем проект с ограничения, с цел да подсигуряваме енергийната и продоволствена сигурност и самостоятелност на България, прикани евродепутатът.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в !   

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР